fbpx

TMT Major + BAMBI kompressor = SANT

TMT Major Varmepresse Bambi Kompressor

TMT Major Varmepresse Bambi KompressorSkal dere begynne å produsere transfer merker med TMT OKI Pro 7411WT A4 LED printer vil vi absolutt anbefale dere å ha en luftdreven varmepresse for produksjon. Vi har erfart at med en luftdreven varmepresse vil prosessen være mer forutsigbar og det krever mindre av brukeren. Maskinen tar seg av innstillingene, og det fører til stabilt trykk, tid og varme for hver prosess i produksjonen. Noe som er viktig for resultatet. Dette er den perfekte varmepressen og håndtere for alle brukere uansett forutsetning. En luftdreven varmepresse betjener dere enkelt med to knapper.
TMT Major er en høy kvalitets varmepresse med støpt aluminiums-ramme produsert i England. Varmepressen har en svingbar topp plate som gir deg god sikt og enkel tilgang til det du skal trykke på. Maskinen er utstyrt med avansert datastyrt LED-kontroller for nøyaktig innstillinger av både tid og temperatur. Trykkjusteringen er lett tilgjengelig oppe på varmepressen. Med denne varmepressen går trykkejobben som en drøm. Maskinen ivaretar korrekte innstillinger hver gang, noe som er særdeles viktig for produksjon av klisjeer med laserbaserte transfer papir.
Vi anbefaler Bambi kompressor til våre luftdrevne varmepresser. Bambi har ett veldig lavt støynivå på 54 dB og kompressoren er 100% olje-fri. Designet er kompakt og egnet for mindre steder. Du kan enkelt også plassere denne kompressoren i et skap eller på et trangt sted ved varmepressen. Kompressoren krever ikke mye plass. Og med sitt utrolige lave lydnivå vil den verne brukeren for støy og irritabelt høyt lydnivå.

TMT Major Varmepresse Med Bambi Kompressor og Slangesett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.