Transferpapir CPM – Til harde overflater

Sort-Iphone-Cover-trykket-med-CPM-transferpapir-tiger http://www.themagictouch.noCPM transferpapir er markedets mest fleksible transferpapir. CPM Transferpapir beregnet til harde overflater og ikke tekstiler. CPM transferpapir gir deg veldig gode og klare fullfarge detaljer på hvilket som helst materiale. Du kan bruke CPM transferpapir på materialer som glass, akryl, aluminium, tre, papp, plastikk, metall, keramikk og mye annet. Telefon cover, nettbrett cover og fotobøker er en populær vare nå til dags. Med TMT OKI SC8 White A3 så kan du også trykke på mørke overflater veldig enkelt. Innstillingene for varme og lengde kan variere mye i forhold til hvilken overflate du ønsker å trykke på så hvis du er usikker ring oss. Vi kan også sende dere generelle tidstabeller for ulike overflater.

Slik bruker du CPM transferpapir

CPM transferpapir er en ett stegs prosess. Det er 100 ark i pakken og alle kan brukes til å trykke med. Vi tar utgangspunkt i standard innstilling for CPM Transferpapir.

Sett varmepressen til 160 grader, Still inn trykket på varmepressen til middels 40-60 psi. For de av dere som har manuell varmepresse så skal det være grei motstand når dere trykker ned. Ta ut ett ark av pakken og legg det i arkmateren på transferprinteren. Den ene siden av transferpapiret er blankt og den andre har skrift på seg. Skriften skal alltid ligge ned.

trykket med cpm transferpapir http://www.themagictouch.noPå enkelte overflater går det og trykke direkte på Transferpapiret, men som oftest anbefaler vi å bruke en svamp eller en silikonmatte for å dempe den direkte varmen på transferpapiret og produktet. Forskjellige typer matter gir forskjellig type sluttresultat og finish. Husk at svamp og silikonmatter også påvirker trykket på varmepressen.

Velg så motiv og dra det inn i SpaceControl programvaren. SpaceControl speilvender automatisk filen for deg. Bruker du en annen transferprinter så må du huske å speilvende motivet. Velg CPM transferpapir i som papirvalg. Sjekk så AV boksen for threshold så den ikke er merket. Hvis du trykker på hen helt svart overflate så kan det lønne seg og øke density til 70-80% avhengig av hvor mye hvitt det er i motivet. En annen ting med transfertrykk er at så lenge motivet har en transparent bakgrunn så så trykkes det ikke noe på produktet. Som du ser av bilde på denne siden så er det ett fri form motiv og det som er transparent i filen blir transparent når du trykker det på produktet. Unntakene her er noen former for CL media transferpapir, DCT transferpapir og OBM transferpapir som er ment til å trykkes med hvit bakgrunn. Når du har skrevet ut transferpapiret så legger du den med motivet ned mot det produktet du ønsker å trykke på. Legg på matte, svamp eller bakepapir. Trykk i 35 sekunder. Ta produktet ut av varmepressen vent i noen sekunder til det har kjølt seg litt ned og trekk av transferpapiret. Produktet er nå ferdig og klar til å levere til kunden din. Skulle du ha noe problem med trykket. Sitter det igjen noe film på produktet eller er det rester på overføringspapiret så har du feil innstillinger.

Ipad deksel fra The Magic Touch - http://www.themagictouch.noDet er viktig at du får ett jevnt og godt trykk på hele flaten, skulle det bli uklart i hjørnene så kan det være at varmepressen din ikke gir jevnt trykk over hele varmeplate. Skjer dette så kan du prøve å sentrere produktet du skal trykke på midt i pressen. Har du en god varmepresse så kan du trykke på flere ting samtidig så lenge de er like høye. Har du ett ukurant produkt så kan du lage en «jig» Vi bruker alt fra papp, gips og andre ting som ikke smelter i pressen for å sørge for at trykket kommer rett. Du kan også bruke varmertape til å feste overføringspapiret til produktet slik at det holder seg på plass under trykket på varmepressen. Det er kun den flaten som skal trykkes som trenger å inn i pressen så har du ett produkt med rare dimensjoner så er det ingenting i veien for å ha deler av produktet som ikke skal presses utenfor varmepressen.

Du kan nesten trykke på hva som helst med CPM transferpapir, så lenge det ikke smelter i varmepressen. Ring oss hvis du har ett nytt produkt du ønsker å trykke på så skal vi gi deg riktig innstilling av varmepressen og andre tips. Du kan også sende oss produktet du ønsker å trykke på slik at vi kan foreta ett prøvetrykk for deg.

Transferpapir-CPM-til-harde-overflater http://www.themagictouch.no

Hva kan jeg trykke med CPM transferpapir?

 • Glass
 • Akryl
 • Plastikk
 • Papp
 • Papir
 • Metall
 • Bøker
 • Skinn
 • Tre
 • Akryl
 • Telefon deksel
 • Nettbrett deksel
 • Skilt
CPM transferpapir i kombinasjon med transferprinteren TMT OKI SC8 White A3 gir deg muligheter du før bare har kunne drømme om.

Andre transferpapir

Alle typer,T. OneWOWCPMOBMDCTORDCL Media, Magnetisk TransferpapirCoverSeal, Tattoo Transferpapir.

Bestill I Nettbutikk

kr 1 600kr 3 200 ekskl mva
kr 1 500kr 2 900 ekskl mva
kr 1 200kr 1 900 ekskl mva
kr 1 100 ekskl mva
kr 1 400 ekskl mva
kr 1 400kr 2 200 ekskl mva
kr 1 300kr 2 500 ekskl mva
kr 1 100kr 2 100 ekskl mva
kr 1 400kr 2 400 ekskl mva
kr 1 100 ekskl mva

Tilbehør Transfer

TheMagicTouch T.SEAL 10 Ark

kr 890kr 2 580 ekskl mva
kr 890 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2
3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding