fbpx

TRYGG SUPPORTAVTALE

TRYGG SUPPORTAVTALE

Vi bestreber høy kvalitet på vår servicegrad. Vi er medarbeidere med bred og lang erfaring. Vår erfaring har stor gevinst for våre kunder. Vi er tilgjengelig for support mellom 08-15 hverdager og bestreber å kunne hjelpe alle våre henvendelser snarlig og helst samme dag. Vi lever etter regelen at en telefonsamtale ekstra er langt bedre enn én for lite. Vi oppfordrer våre kunder til å ha et godt og tett samarbeid med oss. Det bidrar til suksess og god informasjonsflyt som igjen sparer kundene for feilproduksjon, frustrasjon og svinn.

Vi tilbyr nå alle som ønsker en NY gjennomgang og opplæring av deres systemer å kontakte oss for å avtale tid. Med nye medarbeidere og/eller brukere kan det være behov for en ny gjennomgang slik at man er trygg i produksjon og får nyttet alle muligheter de ulike maskinene kan gi. Dette kvalifiserer til årlig supportavtale med oss som er av stor gevinst og meget nyttig i produksjon.

SUPPORTAVTALE

Vi anbefaler alle å benytte seg av vårt enestående tilbud om opplæring og installasjon av maskiner som anskaffes fra TheMagicTouch. Dette kvalifiserer til årlig supportavtale. Med en supportavtale er dere trygg på at dere kan ringe til oss ved deres behov for bistand og fjernhjelp i produksjon. Med de endringer som skjer i bedrifter og på skoler fra år til år er det viktig å ha en støttespiller i ryggen for å lykkes med systemene. Se betingelser for supportavtale og teknisk bistand her.

INSTALLASJON OG OPPLÆRING AV MASKINER**

 • I våre lokaler – Kr 7000,-
 • Hos kunde med bil – Kr 12000,-
 • Hos kunde med flyreise – Kr 17000,- Unntatt kjøring til/fra flyplass

Priser inkluderer alle kostnader (arbeid, reisekostnader osv) ifm prosessen samt 12 mnd fri support*

*Support ved bruk av telefon eller fjernstyring av PC. Forlengelse av support avtale Kr 5500,- pr år. Avtalen fornyes automatisk for ny periode på 12mnd inntil en av partene sier opp avtalen. Frist for oppsigelse av avtalen er 30 dager før utløp av en avtaleperiode. Oppsigelse av abonnement må sendes skriftlig til mail@themagictouch.no

* Supportavtalen gjelder for personer som har gjennomført opplæring og installasjon av TheMagicTouch.

Dersom kunden selv har utført installasjon av systemene levert av Vizuell AS (TheMagicTouch) kan supportavtale inngås etter en ny opplæring med oss.

Vi forbeholder oss retten til å avbryte avtalen med kunden med umiddelbar virkning ved mislighold av betalingsbetingelser eller lignende. Hvilket fremkomstmiddel som skal benyttes blir spesifisert før inngåelse av avtale og avhenger av geografiske faktorer.

Ring oss på telefon 32 16 16 20

Eller send oss en melding i kontaktskjema nedenfor

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.