fbpx

CPM transferpapir

Det perfekte transferpapir for harde overflater.

A4-Sort-SteelBook-DR-PillingerCPM transferpapir er om mulig ett av The Magic Touch mest unike papirer som muliggjør trykk på harde overflater som eksempelvis bøker, skinn agenda, treskilt, aluminiumsskilt, skinn, telefon cover, nettbrett cover med mer. Transferpapiret er utrolig enkelt å bruke og gir perfekte resultat hver gang. Den unike kombinasjonen mellom print /lasertoner det skal trykkes på gir et resultat som ikke kan sammenlignes med noe annet trykk på media.

CPM papiret muliggjør i tillegg trykk ingen andre kan levere i kombinasjon med OKI C711WT printer som er første laser printeren som leveres med HVIT laser toner. Dette muliggjør eksklusive trykk på mørke flater. Sorte fotobøker eller sorte telefon cover, det er ikke noe problem. Trykk hva du vil på mediet – tekst, motiv, design, logoer, farger og bilder. Resultatet blir annerledes og personifisert. Fremgangsmåten er enkel!
Print ditt ønskede motiv på et CPM transfer papir, overfør så trykket under varmepresse på ønsket produkt. Resultatet blir slitesterkt og detaljert trykk til minste detalj. Det er også enkelt å variere trykket fra produkt til produkt med variabler i utskriftene. Noe som muliggjør variabel data som navn, nummer, tekst, bilder med mer enkelt i en og samme jobb. Nå trenger ikke lenger alle trykkene være like, nå trenger ikke heller kunden bestille for store kvanta for å muliggjøre ønsket trykk! Hvert produkt kan enkelt leveres forskjellig.

Det er ikke praktisk for en kunde å bestille for store kvanta verken av hus skilt, rom skilt, telefoncover med personifisert navn, fotobok til familien eller Ipad cover til snille besteforeldre. Med CPM fra The Magic Touch kan hver kunde få akkurat det antallet som er riktig ihht sin bestilling. Dere kan også enkelt sette på firmalogoen på kundens telefoncover men i tillegg kan firmaet få variabelt telefonnummer og navn på hvert enkelt cover. Dette er fremtiden! Vi håper også at dere ønsker å gripe denne sjansen og tilby deres kunder akkurat denne muligheten. Investeringen er liten for å komme i gang. Vi vil påstå at inntjeningen er langt større enn ved masse produksjon og stor konkurranse om kvanta ordrene. Hvorfor gjøre det samme som alle andre? Eller tenk både og. Det vil antageligvis lønne seg på sikt

Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Se eksempler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.