fbpx

Personlig TOUCH

Transfertrykk på Tekstil

Det amerikanske informasjonsbyrået Info Trends vurderer at markedet for digital- trykket tekstil vil vokse med over 30 prosent frem til 2016. Dette er også en naturlig del av at motehusene nå har hevet seg på trenden og leverer kolleksjoner med statement print og andre kule motiv på tøy for salg. Dette skaper etterspørsel!
Ifølge Dagbladets kjendis/mote side startet det for alvor i fjor sommer, da det japanske motehuset Kenzo kom med en rekke fargerike gensere med print av et tigerhode og Eiffel-tårnet på brystet.
Denne høsten fortsetter print trenden for fullt. I tillegg til Kenzo har også merker som Zoe Karssen, 3. 1. Phillip Lim, Marc Jacobs og Stella McCartney kastet seg på printbølgen.
For dem som derimot ikke har råd til å punge ut en halv husleie for en genser, finnes det andre og langt billigere alternativer. Igjen har kjedebutikkene fulgt med i timen, og flere av dem bugner akkurat nå over av gensere med store statementprint trykk på.

Vi i The Magic Touch har lenge betjent etterspørselen etter personlig trykk på interiør og klær. Dette er trenden som gjør sitt inntog også i Norge. Etterspørselen etter personifiserte klær og personlige gjenstander øker stadig. Mennesker ønsker å sette sin signatur på interiør og artikler i form av design, tekst, bilder og utsmykning. Lite skal overlates til tilfeldighetene og resultatet skal være ulikt alt det andre! Personlig TOUCH er nøkkelen.
Det er enkelt å skape sitt helt spesielle produkt som kun du har designet med transfer trykk fra The Magic Touch. Du kan enkelt få trykket på akkurat det motivet som skaper de rette følelsene nettopp for deg. En reise eller severdighet, et dyr eller et utrykk, en gjenstand eller et symbol, en film eller sanger, alt er mulig med THE MAGIC TOUCH – skap dine personlige ting som ingen andre har noe lignende til. Det gir den gode følelsen og den personlige TOUCHEN!
Vi i The Magic Touch har mulighet til å trykke akkurat det budskapet og motivet du har ønske om å personifisere og bruke uansett klær og formål. Prosessen er enkel. Med transfer print fra oss gjenskaper du motivet, i tillegg kan du enkelt gjøre det personlig. Alt er mulig, du sitter med fantasien og ønskene – vi innfrir ønskene dine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.