fbpx

MAKERSPACE PAKKE

Perfekte maskiner og utstyr til makerspace illustrasjonsbilde

Vizuell AS har bistått mange skoler med inspirerende utstyr og opplæring perfekt til deres Makerspace. Vi leverer kreative maskiner og utstyr som bidrar til utfoldelse. Våre makerspace-pakker inneholder inspirerende teknologi som er enkel å mestre og som gir en driftssikker opplevelse for brukerne. Vi er stolte av å være det eneste autoriserte Sawgrass®-forhandleren i Norge og bringer nyskapende teknologi til deres makerspace.

Vi besitter omfattende kompetanse når det gjelder opplæring og support, og dette er avgjørende for å sikre suksess med deres Makerspace.

Vårt selskap er norsk og lokalisert i Norge, noe som betyr at vi har et omfattende lager og kan levere raskt. Vi setter kvalitet i fokus og streber etter å tilby en førsteklasses service. Vår erfaring gir stor verdi for deres Makerspace.

Ta gjerne kontakt for å avtale et møte hvor vi kan presentere våre løsninger og inspirere dere. Send en e-post til mail@themagictouch.no eller ring oss på 32 16 16 20. Bestill deres makerspace-pakke enten via e-post eller i vår nettbutikk.

La dere inspirere av de ulike makerspace startpakkene her.

Makerspace Pakker

Skolepakken

kr 98 000 ekskl mva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.