fbpx

Nyhet Flexcut 95° tekstilfolie – Garantert holdbar og estetisk pen etter 50 vask på 95 grader

Skogsarbeider ute i skogen med motorsag

Brukervennlig og holdbar tekstilfolie

Flexcut 95° tekstilfolie er spesielt utviklet for tekstiler som utsettes for høy vasketemperatur og/eller hyppig vask. Med en imponerende evne til å tåle vask og ytre påvirkninger, er denne folien meget godt egnet til trykk på treningstøy, arbeidsklær og tekstiler som krever hyppig vask og mye slitasje. Tekstilfolien er enkel å jobbe med og lett å plukke. Dere benytter varmepresse ved påføring av foliemerkene på tekstilen.

Garantert heft på de fleste tekstiler

Flexcut 95° garanterer heft på alle typer tekstiler, med unntak av nylon og behandlede tekstiler. Du kan derfor bruke folien på et bredt spekter av materialer uten å bekymre deg for dårlig heft eller at merkene skal løsne. For optimalt resultat på transfertrykket, følg bruksanvisningen til produktet i produksjon.

Estetisk tiltalende transfertrykk

Med Flexcut 95° får du ikke bare en holdbar tekstilfolie, men også et estetisk delikat resultat. Flexcut 95° transfermerker er behagelig i bruk.

Lang levetid på tekstilfolien

Flexcut 95° er en tekstilfolie som virkelig lever opp til forventningene. Etter 50 vask på 95 grader vil folien være upåvirket.

Oppsummering:

Flexcut 95° tekstilfolie er den perfekte løsningen for deg som ønsker en holdbar, brukervennlig og estetisk tekstilfolie til profilering. Med evnen til å tåle vask på inntil 95 grader og garantert heft på de fleste tekstiler, er denne folien ideell til tekstiltrykk der klærne utsettes for tøffe forhold. Bestill nå og oppdag fordelene med vår unike tekstilfolie.

For mer informasjon og bestilling, kontakt oss i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.