fbpx

Nyheten DTF PRINTER – TMT DTF 60 PRO

Hender som drar i sort t-skjorte med DTF trykk

Opplev TMT DTF 60 PRO, markedets ledende DTF-printer, perfekt egnet for å skape profesjonelle overføringsmerker.

Den leverer høy kvalitet og problemfri drift takket være Kodak®-blekk for fantastisk fargegjengivelse og holdbarhet, samt intern sirkulasjon og uavhengig blekkblanding for optimal ytelse og minimalt blekkavfall. Med doble Epson I3200-printhoder sikrer den kraftig ytelse og nøyaktig utskrift.

Du får alt du trenger med komplett sett inkludert RIP-programvare, PC, skjerm, tastatur, blekk, DTF-folie og pulver, samt opplæring for enkel igangkjøring. Oppnå imponerende resultater med myke, stretchy og holdbare overføringsmerker uten behov for tidkrevende plukking eller konturskjæring. Utnytt gradert trykk for naturlige overganger og detaljer, og den innovative «Black Knock Out»-funksjonen for skarpe og definerte trykk.

Uansett om du driver en bedrift som ønsker rask og enkel produksjon av profesjonelle overføringsmerker, er en designer eller kunstner som vil utforske kreative muligheter på tekstiler, eller bare søker en pålitelig og brukervennlig DTF-printer, er TMT DTF 60 PRO det ideelle valget for å ta din virksomhet til neste nivå.

Kontakt oss i dag for å lære mer og oppdag hvordan TMT DTF 60 PRO kan løfte din virksomhet!

32 16 16 20 – mail@vizuell.no
https://dtftransfer.no/

Mer informasjon og inspirasjon finner dere her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.