fbpx

STORT UTVALG MED VARMEPRESSER PÅ LAGER I NORGE

TMT Maxi Pro A3 42x42cm og Varmepresse-TMT uten WoW

Varmepresse til tekstiltrykk er det viktigste verktøy i produksjon. Uansett type trykkmerker så er varmepressens kvalitet av stor betydning. Se vårt store utvalg av varmepresser. Velg blant størrelser på plater, og om pressen skal være manuelt dreven eller luftdreven. Vi har lang og inngående kunnskap på varmepresser, og et stort varelager i Norge med raske leveringsrutiner. Spør oss gjerne om råd. Alle våre varmepresser er brukervennlige høykvalitetspresser nøye valgt til lang og tro tjeneste. Med en kvalitetspresse vil trykk jobben være forutsigbar og arbeidsflyten optimal. 

Varmepresse TMT Maxi Pro A3 42x42CM

TMT MAXI PRO er en praktisk og brukervennlig varmepresse. Med denne unike «komponent baserte» varmepressen jobber man enkelt og komfortabelt. Pressen har et stabilt trykk, og jevn, stabil varme. Med en plate som man kan justere ved å dra ut, kommer en enkelt til plaggene for avpassing. Pressen er manuell og kostnadseffektiv. Med en Auto-Sleep funksjon går maskinen i dvale etter 2 timer uten drift. Alle komponenter kan enkelt skiftes ut ved behov. Pressen har tilgjengelige 3 utskiftbare plater – tilleggsartikkel.

Varmepresse TMT Premium x2  luft 40x50cm

TMT Premium x2 er en ergonomisk varmepresse med høyt kontakttrykk, suveren varmeeffekt og varmefordeling på to 40x50cm plater. Varmepressen har digital Timer og LED display med automatisk tid og temperaturstyring samt programmering med bl.a. mulighet til forvarming/press til ønsket tid. Det er også mulig å skifte underplatene med «Quick Change» system (tilleggsutstyr). Varmepressen er utstyrt med krysslaser for enklere/nøyaktig plassering av trykk. Elementet sikrer presis varmefordeling og åpner seg automatisk ved endt syklus og veksler side ved hjelp av fotpedal.

Se hele vårt utvalg av varmepresser her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.