CMYW hos The Magic TouchIpad deksel fra The Magic Touch - http://www.themagictouch.no

«The Magic Touch»-konseptet er å regne for globale pionerer innenfor den digitale bildeoverføringsprosessen de siste 20 årene, ivrer Braathen videre og varsler nå ankomsten av enda en viktig milepæl for industrien av tekstildekorasjon og reklameartikler. OKI’s nye C711WT representerer et gigantisk gjennombrudd innenfor bildeoverføringsprosessen, sier en entusiastisk Kai Tore Braathen hos leverandøren The Magic Touch Norge på Sundvollen utenfor Oslo.

Serigrafisk trykkeri på skrivebordet

The Magic Touch Norge presenterer for IN-PUBLISH den nye OKI-skriveren C711WT, der bokstavene «WT» står for «White Toner». Og da vil nok de fleste få en følelse av i hvilken retning dette bærer. Her jobbes det med overføringsark, som sammen med andre støtteark og en varmepresse flytter trykket fra skriveren over på de overflater man ønsker på sekunder.
Skriveren tilbyr en teknologi der hvit toner er lagt til en standard CMY fargeprosessen. Det å implementere hvit toner gir en svært god lystetthet, og derfor en svært høy «hvit» faktor for harde overflater som bøker, krus, lær og PU-overflate produkter, samt klær og tekstiler.

Software til design og styringIphone deksel fra The Magic Touch http://www.themagictouch.no

I forbindelse med lanseringen av den nye skriveren, har The Magic Touch oppgradert sitt WoW 7.2 overføringsmedie slik at det passer til den nye fargeprosessen med hvit tonerteknologi. Nå er den nye WoW 7.5 omgjort til en enkel 2 trinns prosess. Sammen med Oki’s C711WT blir det en god og samtidig rimelig løsning for tekstildekorasjoner uansett farge eller type, uten at tilskjæring eller plukking er involvert.
Med en minimum overføringstemperatur så lavt som 110 ° C, vil man unngå potensielle brennmerker fra varmepressen på nye populære «høyteknologiske» tekstiler og klær.

 •  Vi vil levere skriveren med en merverdi utover det som er fabrikkens standard, sier James Pillinger, han er prosjektleder i The Magic Touch Norge. Og fortsetter:
 •  Ved å bruke vår print-utility software «SpaceControl» sammen med Oki-skriveren vil brukeren kunne skrive ut «bare-hvitt» med et eneste klikk. Det viktigste med SpaceControl-programvaren er at den gir brukeren total kontroll over den hvite toneren. Der vil i praksis si hvor og hvor mye som er skrevet ut, avslutter Pillinger.

Glimrende på fargede flaterT Skjorte trykket med WoW fra The Magic Touch - http://www.themagictouch.no

Den nye hvite toneren utvider også bruksområdet for eksisterende overføringsmedier, slik at dekorasjon av allerede fargede materialer, produkter og underlag nå er mulig. Nå kan CPM papirer dekorere fargede produkter som krus, bøker, skinn, PU produkter, telefondeksler og kontormapper med «hvit» som ekstra farge inkludert i bildet. Printeren med hvit toner egner seg også til tatoveringspapir for hud og negler, samt CL media for produksjon av klistremerker og dekaler i fullfarge for skilt.
Skriveren er fullt kompatibel med alle MagicTouch overføringsmedier og tradisjonelle programmer. Dette gjør man enkelt ved å fjerne haken på «Print White» i SpaceControl eller velg «hvite off» i skriverdriveren.
The Magic Touch Norge vil være alene om å tilby Oki C711WT med «SpaceControl print utility» programvaren her i landet.

Du kan se en scannet versjon av artikkelen her

Kontaktskjema

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding