fbpx

SE ALLE VÅRE OPPSTARTSPAKKER FOR TRYKK

Foliekutt – Sublimering – Transfertrykk – Print og Cut

Vi har satt sammen fornuftige oppstartspakker med alt dere trenger for å komme i gang med ulike trykkteknikker. Det vanskeligste er ofte å velge blant pakkene. Mange av våre kunder ønsker en miks av flere pakker i bestilling. Hver oppstartspakke er unik innen sin trykk teknologi.

Vi har pakker som er optimal til å trykke på:

• Kopper
• Arbeidstøy
• Tekstiler
• HD plater til vegg og skilt
• Bilder og skilt til vegg
• Skilt, bil og vindu

Emaljekopp sublimering

Alt fra arbeidsmarkedsbedrifter til ressurssentre, vitensentre, foreninger, skoler, skiltmakere, museum, fengsler, kopibutikker og mange ulike typer bedrifter finner veien til oss. Våre oppstartspakker er engasjerende og favner om ulike fagfelt og trykke teknikker. Oppstartspakkene for trykk er et motiverende tilskudd til virksomheten.

Det er også mange som finner det meget kostnadseffektivt å profilere eget arbeidstøy til bedriften. Ved å skaffe utstyret er det enkelt og lagte egne logoer for så å trykke dem på arbeidstøyet selv med en varmepresse. Dette vil være både kostnadseffektivt og fornuftig. Slik er dere mer fleksible med hva dere produserer. Og dere trenger ikke binde opp store antall klær på lager eller i bestilling. I tillegg kan dere enkelt tilpasse klærne med personlige navn uten ekstra kost.

Det å tilby fullfarge trykk fra deres virksomhet til deres kunder på tekstiler, kopper, biler med mer er et høyaktuelt produkt som har stor etterspørsel i markedet. Vi har også et mangfold av substrater dere kan velge mellom i butikken vår. Slik blir det enkelt og tilby nye tjenester for deres bedrift.

Er noe uklart kontakt oss så gjerne. Dere er velkommen til å booke tid med oss for en presentasjon av de ulike oppstartspakkene for trykk. Slik blir valget enklere.

Vi har åpent hver dag mellom 08-16. Vi håper å høre fra dere.

Kom igang raskt med våre oppstartspakker

På bakgrunn av kunde erfaringer og popularitet har vi satt sammen følgende oppstartspakker. Her er et utvalg med oppstartspakker som er perfekt til ulike formål som trykk på kopper, arbeidstøy, sport og fritid.
Hver pakke har mange muligheter.

De ulike trykketeknikkene ivaretar ulike perfeksjoner. Dere er velkommen til å ringe oss for bistand med deres bestilling. Ofte ender våre kundene opp med bestilling av flere pakker for mest mulig fleksibilitet i sitt tilbud til kunden.

Sublimering - Blekk

kr 19 500 ekskl mva

Transfer - Laser - inkl. Varmepresse

Makerspace Pakker

A3 Fullfarge Transfer Pakke

kr 100 000 ekskl mva

Sublimering - Blekk - Inkl. Koppe Presse

Foliekutt - Transferfolie - Vinylfolie

Komplett pakke og storformat sublimering

Andre oppstartspakker

Makerspace Pakker

Skolepakken

kr 98 000 ekskl mva

Oppstartspakker

Kutte Pakke

kr 2 600 ekskl mva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.