fbpx

Designfolie

Designfolie

Dekorfolie – interiørfolie

Velkommen til TheMagicTouch. Hos oss vil du oppleve en verden av muligheter. Velg mellom slitesterke og flotte designfolier. Forny deres overflater på skap, dører, hyller, bord og vegger. Oppgrader interiøret. Designfolien passer også perfekt i butikker, cafeer, hoteller, i resepsjonen, og generelt på flater som trenger ny inspirasjon. Dekorfolien kan også brukes til utstilling, show rom og plasser der interiøret krever en eksepsjonell presentasjon.

Behold deres møbler ved å fornye dets utseende. Slik skaper du nytt liv i gode kvalitetsmøbler og interiør. Folien er like lett å bruke til møbler som større flater. Vi leverer CoverStyle interiørfolie. Ta hensyn til miljøet og spar penger ved å fornye deres interiør. Alle designfoliene har en slitesterk overflate som kan formes. Interiørfolien er lett og rengjøre og brannhemmende. Puss opp uten støv, lyd og unødvendig kostnader. Du vil spare penger og tid i forhold til vanlig oppussing. Og du vil skape unike hjem som skiller seg ut fra mengden av standard.

Velg blant design innen tre, lær, marmor, glitter, metall, farger, naturstein og tekstiloverflater.

Kontakt oss for mer informasjon på tlf. 32161620 eller send oss en mail@themagictouch.no

Tre

kr 350 ekskl mva
kr 350 ekskl mva
kr 350 ekskl mva

Lær

Glitter

Naturstein

Tekstil

TRE – LÆR – MARMOR – GLITTER – METALLIC – STANDARD FARGER – NATURSTEIN – TEKSTILER

Velg blant designfolie i ulike typer som tre, lær, marmor, glitter, metalliske overflater, standardfarger, naturstein og tekstiloverflater. Designfolien er et nytt og fantastisk spennende produkt som vi har valgt å ta inn til vårt lager. Vi har valgt til lager designfolier som er trendy og tidsriktige. Utvalget fra leverandør er meget stort og vi har tilgang på flere hundre ulike typer designfolie. Har dere spesielle ønsker utover det dere finner i vår nettbutikk, kontakt oss. Vi kan bestille standardfarger, marmorvarianter, metall som gull, sølv og kobber mm i ulike strukturer. Vi har også tilgang på et stort antall glitterfolier. Følg med oss. Sammen med oss vil dere oppleve en verden av muligheter. Designfolie skaper for oss en helt ny arena å stå på. Designfolie er et spennende produkt som gir muligheter og inspirasjon langt utover det som har vært tilgjengelig til nå innen interiørfaget

 

TRE

 

LÆR

 

MARMOR

 

GLITTER

 

METALLIC

 

STANDARD FARGER

 

NATURSTEIN

 

TEKSTILER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.