fbpx

THE MAGIC TOUCH – HOBBY

DCT-Transferpapir-trykk-på-lys-og-andre-glatte-overflater-kubbelys http://www.themagictouch.noVi ønsker å komme alle våre kunder i møte, og har nå lansert The Magic Touch HOBBBY hjemmeside og NET shop. Dette er en side for private brukere og hobby brukere som ønsker å bestille profesjonelle produkter for trykk i en mindre skala. Dere finner HOBBY siden under menyen øverst på The Magic Touch.no

hobby.themagictouch.no

Det å kunne trykke på lys, t-skjorter, servietter, capser, med mer har blitt en stor hobby for mange brukere. I tillegg ser vi at foreninger, klubber, barnehager og private aktører ofte ønsker å slippe de høye kostnadene med å bestille ferdige produkter fra leverandører som tar seg betalt for tidsbruk og betingelser hva gjelder store kvanta. Hva er ikke mer naturlig enn å bruke egen tid på produksjon etter behov og produsere ved anledning. Hobby tilbudet vårt åpner opp for at alle enkelt kan produsere trykk uten å binde opp mye kapital i for store kvanta eller få beskjed om at det ikke er mulig fordi kvanta er for lite. På vår hobby side får dere profesjonelle transfer papir, printere, foliekuttere samt folie i mindre kvanta.

SatinMug Kopp til å trykke på med CPM TransferpapirDet unike med The Magic Touch produktene er at det i tillegg åpner opp for å trykke en personlig fil, alle trykkene kan enkelt være unike. Hva med å trykke variable tegninger som barna har tegnet på en kopp i gave til foreldre og besteforeldre, dette med profesjonell trykkekvalitet som garanterer holdbarhet og vask i oppvaskmaskin. I tillegg kan dere skjære ut navn og logo i en skjære plotter og overføre navnet med en hobby presse.

Det å kunne overføre motiv, bilder og tegninger på lys er også personlige gaver og morsomme produkter. Her trenger dere ikke varmepresse. Dere trenger printer og transfer papir for å få dette til. Kvaliteten på trykket er profesjonelt og lyset kan selvsagt brukes uten brannfare.

Kontakt oss om det er noe dere skulle lure på, eller bestill enkelt på

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

The Magic Touch AS
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Del denne siden på

   

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.