fbpx

The Magic Touch TEKSTIL FOLIE

Flex 123 – Flex123 Premium – Flock

The Magic Touch leverer sin helt unike tekstil folie FLEX 123 og FLEX 123 Premium. Forskjellen på folie Flex 123 og Premium, er foliens heft på overføringsfilmen. Ved detaljerte og små motiver anbefales Premium som er enklere å plukke detaljer med. Til enklere design som navn, tall, tekst og store motiver er vanlig FLEX 123 perfekt. Du jobber raskt og effektivt med denne folien. Folien er behagelig og gir et mykt motiv /logo på tekstilen. Du fjerner overføringsfilmen i varm tilstand etter at du har presset over folien på plagget. Da går det ikke unødvendig tid med til venting.

Vi har økt lagerbeholdningen vår, det er kommet mange nye flotte farger både i Flex og Flock. Det tar kun 3 sekunder å påføre folien på tekstilene – raskt og effektivt. Vi leverer også reflex folie og nylon folie til tekstiler.

I tillegg til vanlig folie har vi også mange farger i Flock folie på lager. Flock er en helt unik folie å bruke til tekstiler, resultatet er «stoff» trykket på stoff. Perfekt til Capes, skjorter, pike t skjorter, gensere, hettegensere og jakker. Ved å kombinere ulike folie typer Flex og Flock, samt trykke flere farger på tekstilene kan du få trykkeffekt i flere dimensjoner. Resultatet blir unikt og profesjonelt.

Ved bestilling av folie legger vi med fargevifter over alle tilgjengelige foliefarger for enklere å vise dere valgmulighetene.

Vi leverer også foliekutter Graphtec CE 6000. Graphtec krever minimal opplæring, alle vil enkelt klare å betjene maskinen. Med Graphtec CE 6000 kommer dere i gang med profesjonell trykk produksjon til en forsvarlig investering. Alle folier fra oss anbefaler vi å påføre med varmepresse.

Tilbakemeldingene på vår folie er enstemmig positivt. Utrolig brukervennlig, flott og mykt resultatet. Folien leveres i ruller på 25 meter med en bredde på 50 cm.

Ring oss for en folie dialog!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.