fbpx

Trykk deres bilder på eksklusive plater fra CHROMALUXE

Har dere SAWGRASS sublimeringsprinter fra TheMagicTouch kan dere sublimere på et stort antall artikler. Vi leverer mye kopper og flasker for trykk. Men utvalget av andre artikler er stort. Våre favoritter er ChromaLuxe HD plater for bilder til vegg. Her kan man selvsagt dekorere en hel vegg med ord, private bilder og grafiske design på plater. Men det er også mulig å sette sammen flere plater inntil hverandre for å skape et stort motiv. Dette er effektfullt for miljøet. Slik kan man lage personlige og iøynefallende interiør som blir helt unike. Platene tåler mye. Motivet er beskyttet i den glansfylte coatingen på platene.

Eksempler på dekorasjon for interiør:

  • Bak kjøkkenbenken
  • Bak resepsjonen
  • På barnerommet
  • På cafeen
  • På badet i dusjen
  • På skapdør

Bildene kan festes direkte på rene, flate vegger med en heft eller lim. Vi leverer også rammer for avstand og stabilitet som festes på baksiden av platene inkl. oppheng. Det fins også utvalgte formater på sorte innramminger.

Bestill størrelsene på platene etter hvilke format printer dere har. Dere behøver også en flatpresse med stor nok plate for å sublimere utfallende bilder på platene. Til veggord og tekster kan man selvsagt sublimere deler av platene.

Se utvalget av våre printere her:  https://themagictouch.no/sublimeringsskrivere/

Vi kan også ferdigstille plater for dere, send oss deres foto og vi overfører det på ChromaLuxe plater (maks format 60 x 80cm). Se hele utvalget av formater her: https://themagictouch.no/produktkategori/chromaluxe-hd-plate-med-trykk/

For mer informasjon ring oss 32161620 eller send oss en mail@themagictouch.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.