fbpx

Vår og Russetid

Hette genser og jakke

The Magic Touch har levert Unike trykk for Russen 2013

Det er hyggelig å se at mye har skjedd med russen siden undertegnede var RUSS for flere tiår siden. Det var ikke tema den gang å velge motiv, farger eller design. Vi var heldige hvis sprittusjen holdt ut russetiden. Bokstavene som ble bestilt for navnet vårt var hvite plysj bokstaver som var grå når russetiden var over, men det var med stolthet vi inntok den ferdige dressen med RUSS 88 og navnet vårt påført med hvite plysj bokstaver i samme font. Tidene forandrer seg, markedet utvikler seg og teknologiene tilbyr stadig nye produkter som gjør det lille ekstra for enhver situasjon. Og det er bra!

Nåtidens russ er i en helt annen liga! Med grafisk designet profil og logo kommer Russen til oss med vektor filer laget av deres logo. De er forberedt, de har et mål og de er bevisste på hvordan de ønsker å fremstå på en enestående måte. De ønsker å personifisere alt hva angår deres profil, herunder bil, flotte jakker, gensere, telefondeksel, bord, inventar med mer. Dette er fremtidens bedriftseiere, grafisk designere, markedsførere, medarbeidere og våre ansatte som allerede i russetiden er med på å sette farge på tilværelsene og tenke markedsføring og gjenkjennelseseffekt. Det er da veldig hyggelig å kunne bistå russen med alt av ønskede rekvisitter de måtte ha for å få en optimal fest og markering etter 3 år på videregående skole.

The Magic Touch har med korte tidsfrister i år påtatt seg flere transfertrykk oppdrag for russen 2013. Det er artig å kunne si ja til alt en kunde måtte ønske av fullfarge trykk på nær sagt alt av media, uansett kvanta, variabler, fargespekter og design. The Magic Touch unike trykk metode tillater kunden å trykke på nær sagt alt av materialer, også tekniske tekstiler, polyester, regntøy, lin og slike. Og med vår unike OKI 711 printer som har hvit lasert toner tillater den mindre opplag og også trykk med hvit farge på harde telefon og data brett deksel, herunder iPhone, iPad deksel med mer. Det har vært inspirerende å se hvor kreativ de unge er og hvor dedikert de tenker hva gjelder fremstilling og profil.

Bilder av trykk gjort for Russen

Vi ønsker Russen 2013 alt det beste for fremtiden og lykke til med feiringen av deres 3 årige videregående skole. Måtte vi se deres kreative sider også i fremtiden.

Hilsen oss The Magic Touch Norge

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

The Magic Touch AS
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Del denne siden på

   

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.