fbpx

Digital tekstiltrykk forventes 30% økning fremover

trykke på klær

Digital Tekstiltrykk markedets nye trend

Tekstiltrykk transferpapir http://www.themagictouch.noSiden firmaets opprinnelse og start i 1997 med eneretten på å levere Unibind Innbindingsløsninger i Norge har vi god kunnskap og erfart viktigheten for våre kunder hva gjelder profilering, tydeliggjøring av budskapet og personifisering knyttet opp i mot firmalogo, design, fargegjengivelse og gjenkjennelseseffekt. Kun det beste er godt nok!

Med vår erfaring etter 16 år i markedet er det hyggelig at The Magic Touch tar oss galant videre et stort steg innen tekstiltrykk, profilering og annet trykk når vi nå leverer The Magic Touch i Norge. The Magic Touch unike transfertrykk muligheter tillater deg som produsent å trykke på nær sagt alt av media, herunder ulike tekstiler både til privat markedet og business markedet. For oss handlet samarbeidet i starten med The Magic Touch om å muliggjøre unike trykk på Unibind produktene som bøker, fotobøker, permer og portfolio. Uten at kunden nødvendigvis måtte binde opp store kvanta i produksjonen.

The Magic Touch leverer ulike transferpapir egnet for laserprintere som igjen muliggjør logo, design og personifiserte trykk på nær sagt alt hva kunden måtte ønske å trykke på. Skal man kun ha 10 tekniske løpetrøyer med navn og logo til sine kolleger eller 1000 iPhone cover merket med bedriftens logo for å ivareta en stor investering av telefoner som de ansatte får til rådighet eller enkelt logotrykk på en bok er alt mulig med The Magic Touch teknologien. Uten store investeringer er man i gang og tilbyr markedets fremste teknologi innen tekstiltrykk og  transfertrykk. Med OKI C711WT printer tilbyr du i tillegg hvitt i trykket da printeren leveres med hvit laser toner. Enklere kan det ikke bli. Det du ser på skjermen er det du får på trykket og overfører til produktet kunden har lagt i bestilling, dette ivaretar SpaceControl programvaren som følger printeren.

lilla skjorte transfertrykk http://www.themagictouch.noDette er fremtiden. Allerede dagens RUSS har sine personifiserte logoer laget i høyoppløselige vektor filer for gjenkjennelse og personifisering. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene lenger og det settes krav til profil ned til minste detalj uansett formål. Ikke undervurder kunden men vis mulighetene! Og kunden kjøper på rette premisser. Det er ikke overraskende fremtidsutsikt å lese der Norsk Industri – grafisk bransjeforening innen print og kommunikasjon har gjengitt en lansering der et amerikansk informasjonsbyrå Info Trends har vurdert at markedet for digital trykk på tekstiler vil vokse med over 30 prosent frem til 2016. Gå ikke glipp av denne muligheten med å sitte på gjerdet å vente. Vi opplever at mange av våre prospekter og kunder vil sikre bestillingene før de investerer i nyheten, da er det kanskje for sent. Kunden vil ikke be om en nyhet de ikke har kjennskap til eller har sett resultatet av – alt handler om å satse, vise og markedsføre! Grip en unik sjanse nå. Vår erfaring så langt er at dette er den nye fotobok trenden – markedet er klart til å handle og vil ikke lenger høre at de må bestille 50-100 stk eller kun må velge en hvit t skjorte for å få det trykket de vil ha. Ei eller får trykket på sine tekniske løpetrøyer eller kun kan få logo med ramme rundt. Kunden vil skille seg ut fra mengden med det unike og det akkurat i skrivende stund! Med The Magic Touch på deres bedrift kan man på en enkel og elegant måte ivareta alle henvendelser om trykk på nær sagt alt av artikler in-house. Ha kontroll, ivareta produksjonen selv, ha korte leveringsrutiner og tilby detaljerte trykk i regnbuens farger. Det vil garantert lønne seg og åpne opp nye dører for deres bedrift.

Bli med oss å ha det gøy i fremtiden. Ta kontakt med oss nå – vi håper å høre fra nettopp deg!

Det amerikanske informasjonsbyrået Info Trends vurderer at markedet for digital-trykt tekstil vil vokse med over 30 prosent frem til 2016. Optimismen er også stor når det gjelder fremtiden for interiørtrykk i storformat. – storformat møter vi medier, materialer og teknikker som sprenger alle rammer og åpner for stadig mer kreative løsninger – og kundene etterspør dette, skriver adm.direktør Lars Bram i magasinet Aftryk.

Du kan lese hele denne artikkelen på NHOgrafisk sine hjemmesider

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

The Magic Touch AS
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Del denne siden på

   

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.