Nye forretningsmuligheter

Vi hjelper deg igang hvis du ønsker å starte med transfer trykk enten du er helt ny oppstartet eller du ønsker å utvide ditt sortiment. Vi har kunnskapen, utstyret og teknologien du trenger for å kunne gi dine kunder de trenger av reklameartikler og personifisering.  Klikk her for mer informasjon om hvilke forretningsmuligheter The Magic Touch Norge kan tilby.

Fantastiske Produkter

The Magic Touch Norge tilbyr mange forskjellige produkter til produksjon av reklameartikler og personifiserte produkter. Vi har alt fra programvare, printere, transfer papir, folier, varmepresser til blanke artikkler. Vi har også flere produkter som hjelper deg med den daglige produksjonen. For mer informasjon om våre produkter besøk våre produktsider, eller besøk vår webshop

Opplæring

Vi er stolte av å kunne gi deg en grundig opplæring i alt du trenger å vite for å utføre forskjellige typer transfer jobber. Vi hjelper deg også med installasjonen av nytt utstyr fra oss. For tiden så er vi så heldige at vi har en representant fra The Magic Touch England med over 15 års fartstid i The Magic Touch. Hans navn er James Pillinger og han jobber som prosjektleder i The Magic Touch Norge. Du kan lese mer om James i bloggen vår – Fra London til Sundvollen. Du kan også gå til vår opplærings side hvor vi tar for oss mange forskjellige tema

Teknisk Support

Foruten full opplæring har vi full teknisk support. Vi har teknikere som kan hjelpe deg med alt fra valg av papir, metode til data tekniske utfordringer som måtte oppstå. Vi har også daglig kontakt med The Magic Touch England. Fra England får vi det siste av nyheter fra skaperne av disse innovative metodene og programvarene. Står du fast ring oss på 32 16 16 20 eller send oss en kjapp melding på teknisk support siden. Du kan også finne svar direkte på vår ofte stilte spørsmål side FAQ.

Avtal demo

Kan du ikke vente med å utvide kundemassen din. Ønsker du å forenkle de tidkrevende oppgavene som tar opp mye av dagen din. Ring oss idag på telefon nummer 32 16 16 20 og avtal en demo hos oss.

Du kan også sende oss en beskjed på skjema nedenfor og vi ringer deg opp så fort vi kan

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Sundvollen Næringspark
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding