fbpx

Nye Varmepresser

NYHET TMT MINI OG MINI PLUSS VARMEPRESSER

Vi har fått nye praktiske og mindre plasskrevende varmepresser til lager. Disse pressene passer perfekt til hobbymarkedet, og for dem som produserer mindre kvantiteter av antall trykk. I tillegg er dette en perfekt tilleggs-presse for økt kapasitet og effektivitet i produksjon. Varmepressene passer også perfekt ved påtrykk av mindre merker i mindre størrelse som ikke krever store plater for engangstrykk. Her opererer du pressen manuelt. Varmepressen er av meget god kvalitet.

TMT MINI og MINI PLUSS har variable størrelser på platene. MINI (15x15cm plate) MINI PLUSS (23x33cm plate) Ellers er pressene like og dere opererer pressene enkelt. Denne pressen tar lite plass. Maskinene er av beste kvalitet og en trygg og kostnadseffektiv investering.

kr 5 600 ekskl mva

NYHET TMT 5x KOPP PRESSE INKL 5 STK STANDARD Ø75-90MM ELEMENTER

Se vår nye praktiske og kostnadseffektive koppepresse med 5 koppe element som opererer uavhengig av hverandre. Slik jobber dere utrolig effektivt med koppetrykk. Koppepressen passer perfekt til produksjon uansett kvanta, fordi man sparer enormt mye tid og jobber effektivt ved å ha flere element og jobbe på. Slik går jobben unna i en fei. Tid er penger, og for dem som produserer mindre kvantiteter av antall trykk vil det også svare seg og jobbe effektivt og brukervennlig. Her opererer du pressen manuelt. Varmepressen er av meget god kvalitet og dere kan bestille 2 typer element til denne pressen. Investeringen vil fort være tjenlig hvis man regner på tiden man bruker i produksjon av koppetrykk.

TMT 5x KOPP PRESSE er av beste kvalitet og en trygg og kostnadseffektiv investering.

+
Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
kr 1 600 ekskl mva
Klikk her for å se hele utvalget av varmepresser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.