Folie

Vi leverer folie i mange farger og varianter. Vår folie er beregnet til tekstiltrykk og du trenger en kutter og varmepresser for å gjøre nytte av folien på tekstiler. Vi leverer to typer kutter. Graphtec og Cameo.  Folietrykk er en klassisk trykketeknikk mange bruker og mange har god kjennskap til

123Flex Tekstilfolie

Markedets billigste og raskeste folie til tekstiler

PREMIUM FLEX FOLIE

123-flex

Flex folie til alle typer tekstilerFlex folie er helt perfekt til sport, fritid og arbeidsklær. Flex folie klisjeen føles lett og transfertrykket er mykt. Folien finnes i mange forskjellige farger og effekter. Folien er lett å påføre og har ett klart styreark slik at det er lett å posisjonere klisjeen ved påføring. Klisjeen setter seg ikke fast i stoffet før du presser med varmepressen så det er lett og flytte rundt på klisjeen. Flex Folie fra The Magic Touch har god holdbarhet. Folien er vaskbar opp til 90C,
123 Flex er en plastfilm som er til å for å trykke på stoff. Bilder, tekst og logo er utformet i ett vektor basert program som Illustrator eller MagiCut . Programvaren sender så informasjonen til en kutter / plotter. En kutter er en maskin som har en kniv festet til den isteden for en printhode. Denne kniven skjærer da ut det du ønsker speilvendt inn i folien . Kniven kutter bare inn i overflaten på folien og ikke igjennom arket. plasten bærearket som flex fargen er festet til . Når flex kuttes det overskytende flex rundt bildet må fjernes , dette kalles luking . Når det overskytende ledning er fjernet av bildet er klar til å trykke ned på tøyet.

Fargevelger
Fargevelger

Slik Gjør du

123 Flex trykkes på 160 grader  i 3 sekunder på en middels trykk . Det bæreark som ledningen er festet til kan skrelles bort fra plagget mens fremdeles varm , gjør at dette for mindre forvrengning eller strekking av stoffet og er en nyttig funksjon hvis jobben krever mer enn en farge . Flex er en svært økonomisk overføring film som små off – kutt kan fortsatt brukes , så det er svært lite avfall . Den har utmerket opasitet og elastisitet som er perfekt for sports-og fritidstøy dekorasjon . Den selvklebende polyester liner tillater reposisjonering hvis nødvendig. Flex 123 kan også være trykket på stoffer så lav som 120 ° C i lengre tid på 20 sek . Dette har den fordelen av å senke muligheten for scorching av stoff og reaksjon av løs sublimasjonsfarvestoff . Når du bruker denne metoden transportøren bør skrelles kaldt. Det ferdige plagg kan vaskes opp til 60oC , og kan også renses.

Høykvalitets polyuretan foile med en matt overflate. Folien er selvklebende sterk og elastisk. Vi har ett stort utvalg av farger og folien kommer i ruller på 25 meter.

Bestill I Nettbutikk

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2
3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

 

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding