fbpx

Oktoberfest og ølkrus

trykk på glass

Oktoberfest og ølkrus, eller kopper til alle anledninger.

Se vårt store utvalg av kopper. Dere får trykket deres personlig trykk på koppene. Vi trykker tekster, kunst, bilder, logo og navn på deres kopper. Alt er mulig, vi teller ikke farger i trykk. Trykket ligger beskyttet i koppens belegg. Slik tåler koppene mye bruk. Vi har et stort utvalg av kopper som passer til enhver anledning. Kopper er en perfekt gave. Kopper er også et naturlig valg til bedrifter som profileringsartikkel. Det er hyggelig å ha kopper med firmalogo ved kaffemaskinen. Vårt store utvalg av emaljekopper er også perfekte gaveartikler til ansatte og samarbeidspartnere, dette er en kopp som passer perfekt til nordmenn som ferdes på sjø og land. Dere har om mulig sett emaljekoppene i ulike sammenhenger. Vi så dem på «Sjøen messe», de står fint på «FARMEN» gården og vi fant dem også på gavebordet til en kongelig. Emaljekoppene er vårt mestselgende populære produkt. Dere finner alle koppene fra oss her

Klikk her for å se hvilke kopper vi trykker på
trykk på glass
trykk på glass

Kontakt oss gjerne om noe er uklart. Vi bistår med spørsmål og svar. Dere finner priser for en eske kopper i trykk vedlagt. Vi er også fleksible og trykker det antallet dere ønsker. Kontakt oss for et konkret tilbud.

Koppene sendes med posten og leveres på dør til bedriftskunder. Privatkunder henter på nærmeste postkontor. Alle priser er oppgitt eks mva og frakt. Vi er klar for å trykke deres kopper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.