fbpx

TMT Multi Kopp Presse og smart Kombipresse

Kopp presse multi element

Er det på tide å fornye din koppe presse eller tenke SMART å få mer kapasitet i produksjonen ved trykk på kopper, bager, lommer, capser med mer…

Koppe pressen fra TheMagicTouch har en forsvarlig pris Kun Kr 4500,-eks mva. Du kan lett bytte ut elementer i pressen. Med enkel betjening og effektiv trykketid trykker dere sublimerings trykk på TMT kopper i ulike typer kopper, og det med den beste HD kvaliteten.  Det tar kun ca. 2 min pr kopp i trykketid.

Den største innovasjonen med denne pressen er at lukke funksjonen er bueformet. Dette gjør det enklere å få ett konsist trykk rund hele koppen uten at papiret rynker på seg. Fordelingen av trykket vil også forlenge levetiden på varmeelementet. Det nye håndtaket gjør det også lettere for brukerne og åpne og lukke pressen uten bruk av så mye krefter.

Dersom dere skal ha en tilleggs presse til standard pressen på huset er KOMBI PRESSEN det perfekte valget. Med en kombipresse kommer dere til med trykket på armer, bager, capser, notatbøker, telefon Cover, innside nakke for merking osv.. Det SMARTE valget om man ønsker å jobbe effektivt og enkelt.

Kombipressen er veldig anvendelig på områder som er vanskelig å trykke på med en større varmepresse. Pressen kommer med to små plater og en plate for caps. Pris Kr 9500,- eks mva.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.