fbpx

Skjærefolie til tekstiler

123 nylon folie

Flex 123 – Flex123/Premium – Flock123

The Magic Touch eget unike folie varemerke er TMT FLEX123 skjærefolie til tekstiler.
Skjærefolien fra TheMagicTouch er brukervennlig og effektiv og jobbe med. Skjærefolien er utrolig enkel og plukke ren. Med kun 3-6 sekunder påføres det ferdige motivet i varmepressen på valgfri tekstil. Du plukker motivet rent i varm tilstand. Så her går det ikke unødvendig tid med til venting. Du jobber så fort som du klarer.
Skjæreplotter skjærer ut motivet i folien–– plukk rent motiver – påfør motivet i varmepresse 3-6 sekunder (avhengig av tekstil) – fjern filmen i varm tilstand – produktet er ferdig trykket!
Folien leveres i en rekke farger og effekter. Med skjærefolie trykker dere effekter på tekstilene som ikke lar seg trykke med fullfarge transfer trykk. Skjærefolien til TheMagicTouch leveres i en rekke farger i tillegg til sølv og gull. Vi har også glitter gull og sølv – perfekt der motivet skal skinne og fremstå med en ekstra «glameffekt». Refleks folien er også meget egnet der du ferdes i mørket. I tillegg leveres skjærefolien i neon farger som rosa, grønn, oransje og gul, siste trend innen trykk. Det er ingen transfer merker som leveres i disse effektene i dag. Da trengs skjærefolie Flex123.
Skjærefolie til tekstilerThe Magic Touch leverer skjærefolie FLEX 123 vanlig og FLEX 123 Premium. Forskjellen på Flex 123 og Premium, er foliens heft på overføringsfilmen. Ved detaljerte og små motiver anbefales Premium som er enklere å plukke detaljer med. Folien sitter litt mer fast på følgefilmen når du skal renplukke den.
Til navn, tall, tekst, store motiver og grafikk er FLEX 123 perfekt. Du jobber raskt og effektivt med denne folien. Folien er behagelig og gir et mykt motiv /logo på tekstilen. Vi bestreber raske leveringsrutiner på skjærefolien og vi har et stort lager i Norge.
Ett valg innen skjærefolie til tekstiler er også å trykke «stoff på stoff». Med FLOCK123 skjærefolie trykker dere kontrastfylte motiver med stoff overflate /velur på ønsket tekstil. Trykket blir stående litt ut og gir en eksklusiv og effektfull kontrast til produktet du trykker det på. Vi mener at det perfekte valg av produkt å trykke med skjærefolie Flock er capser og skjorter. I tillegg til interiør og møbler. Flock er et perfekt valg der resultatet av trykket ikke skal være blank overflate, men et mykere trykk med den matte finishen på trykket. Også meget egnet til å bruke i kombinasjon med skjærefolie Flex. Å trykke flere farger på en og samme tekstil gir det lille ekstra og oppleves som flerdimensjonalt.

Vi har økt lagerbeholdningen vår, det er kommet mange nye flotte farger både i Flex og Flock.
Vi leverer også reflex folie og nylon folie til tekstiler. Nylon folie er å velge der du skal trykke på meget glatte overflater som boblejakker og ute-tøy som er behandlet eller impregnert. Kontakt oss for mer informasjon.

Ved bestilling av skjærefolie til tekstiler legger vi med fargevifter over alle tilgjengelige foliefarger for enklere å vise dere og deres kunder valgmulighetene. Det perfekte salgsverktøy overfor deres kunder er å kunne viser utvalget av fargene som er tilgjengelig.

Vi leverer også foliekutter Graphtec CE 6000. Graphtec krever minimal opplæring, alle vil enkelt klare å betjene maskinen. Med Graphtec CE 6000 kommer dere i gang med profesjonell trykk produksjon til en forsvarlig investering. Alle skjærefolier fra oss anbefaler vi å påføre i en varmepresse. Det medfølger brukervennlig Software til Graphtec CE 6000.
En Graphtec CE 6000 skjæreplotter kan også enkelt skjære ut folie til bil, vindu og vegg. Fremgangsmåten er helt lik som å skjære folie til tekstiler. Men dere skjærer på motsatt side av folien. Dere skjærer da på topp filmen i motsetning til tekstil folien hvor dere skjærer på limsiden.
Til veggfolien trengs det en bærer når motivet på folien er skjært ut. Med denne transportfilmen/bæreren transporterer dere folien korrekt opp til veggen dere skal ha det på.
Programvaren som medfølger skjæreplotteren Graphtec CE 6000 er brukervennlig og alle klarer enkelt å betjene dette. Du kan enkelt skrive inn valgfri tekst eller navn i ønsket font og programvaren hjelper deg til å legge opp kuttelinjer og størrelse på ditt trykk. I tillegg til mange flere valg for enkelt å betjene filene.
Tilbakemeldingene på våre folier er enstemmig positivt. Utrolig brukervennlig, flott og mykt resultatet. Folien er effektiv og jobbe med. Tid er penger. Det er også viktig å slippe å vente i deler av prosessen. Folien leveres i ruller på 25 meter med en bredde på 50 cm. Skjærefolien lagerføres i Norge. Leveringstid 1-2 dager.

Ring oss på 32161620 for en folieprat eller send oss en mail.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.