fbpx

VARME PRESSEN -ikke å undervurdere…

Varmepresse Major Themagictouch

Har dere optimalt jevnt press og stabil temperatur på deres VARMEPRESSE?

Om ikke er det å vurdere å anskaffe en ny VARMEPRESSE.

For å lage transfer merker hos dere er pressen det essensielle verktøyet og av stor betydning for optimal kvalitet og unødvendig mye frustrasjon og gjentagende feil i produksjonen.  For å produsere transfermerker krever produksjonen en varmepresse som er pålitelig og stabil. Det er mye frustrasjon å oppleve som følger av at varmepressene ikke varmer jevnt, ei heller har stabil og godt trykk.

Da vil man oppleve ujevnt trykk på tekstilene og det blir nærmest umulig å få laget WOW transfer merker. Wow trykket er så tynt. For å få det optimale resultatet er det av stor betydning at pressen er egnet til å lage transfer merker. Vi har lang erfaring på dette, og følgelig anbefaler vi det som gir det enkleste og optimale trykket og den arbeidsflyten man er ute etter.

TMT MAXI OG TMT MAJOR pressene er begge stabile varmepresser som vi har lang erfaring med. Forskjellene at den ene er luftdreven og den andre jobber manuelt.

Begge varmepressene har store plater på 38*50cm som ivaretar trykk med XL transfer papirene fra The Magic Touch. XL papiret er A4 bredt og A3 langt. Dette er det perfekte transfer papiret til store motiver.

TMT Major er en automatisk varmepresse med svingbar topplate. Denne varmepressen er en arbeidshest og har lenge vært ansett som den mest pålitelige og holdbare varmepressen på markedet. TMT Major er luft dreven og hindrer derfor operatør trøtthet og øker produksjonshastigheten. TMT Major brukes globalt, av verdens beste klær og merkevareprodusenter. TMT Varmepressene blir ofte valgt for sin raske varmegjenvinning, nøyaktig temperatur, jevne trykk og dens evne til å oppnå konsistente resultater under konstant bruk.

 

Major luftdrevet varmepresse  Nå Kr 25 000,- eks mva og frakt.

https://themagictouch.no/butikk/maxi-manuell-varmepresse-50×38/ Kr 12 000,- eks mva og frakt.

 

Håper å høre fra dere dersom dere skulle ønske ytterligere informasjon eller bistand for å få til det optimale trykket.

 

Maxi-Manuell Varmepresse
Varmepresse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.