TTC Transferpapir til lyse tekstiler

TTC Transferpapir fra http://www.themagictouch.no

TTC Transferpapir er ett av våre mest populære transferpapir. En av grunnene til dette er at det holder veldig høy kvalitet og det tar kun 10 sekunder å trykke motivet på tekstilen.  TTC brukers til lyse tekstiler. Med lysetekstiler så mener vi helt opp til pastell farger. Eksempel vis lyseblå, lyserosa og lysgul går helt fint. TTC har en transparent film og bruker tekstilen som ett lerret i selve trykke prosessen. TTC er veldig tynt og det føles bra på alt fra tskjorter til treningstøy. TTC er en ett trinnsprosess og du trenger ikke å konturskjære bilde. For best resultat anbefaler vi å raskt klippe rundt motivet med en vanlig saks for å redusere mengden film som blir lagt ned. TTC er også det eneste transferpapiret som kan strykes med strykejern og bakepapir i ettertid for å livne opp fargene i motivet. TTC finnes hovedsaklig i to varianter TTC og TTCplus. TTC plus har de samme egenskapene som vanlig TTC transferpapir, men gir ett penere resultat og sitter bedre på grove tekstiler som striesekker, grove pirquet skjorter og lignende.

TTC Transferpapir slik gjør du det:

Lys tskjorte trykket med TTC Transferpapir http://www.themagictouch.noHver eske med TTC transferpapir består av 100 transferark. Alle papirene er like og de har en blank side og en side med skrift. Legg papiret i arkmateren på transferprinteren med skriften ned. Åpne ønsket motiv i SpaceControl, velg papirtype TTC og huk av boksen «print white». Print ønsket antall transferpapir og ta de med bort til varmepressen. Varmepressen skal stå på 180 grader. Og det skal være høyt trykk ca 80 psi, For de av dere som har manuell presse så skal det være kraftig motstand og det skal gå med en boks spinat. Sett timeren på 10 sekunder. Skal du trykke på t-skjorter så kan det lønne seg å gi skjortene ett raskt trykk på ett sekund eller to slik at du får vekk eventuelle skrukker og bretter. Legg transferpapiret med motivet ned mot tekstilet og trykk i 10 sekunder. TTC transferpapir skal rives av når det er varmt og det kan lønne seg og holde seg i en retning når du river. Start i bunn eller på toppen og riv av transferpapiret. Motivet er nå trykket på t-skjorten. Du vil legge merke til at du har rusket og dratt opp noen av fibrene i t-skjorten så ett raskt press i ett sekund eller to med bakepapir over dytter fibrene på plass igjen og kunden får ett resultat som ser mye penere ut. Glemmer du dette steget så jevner fibrene ut i første vask. Men vi anbefaler å bruke de sekundene ekstra slik at du kan levere kunden det peneste resultatet.

TTC transferpapir er populært fordi det er raskt, billig og resultatet blir veldig bra. Skal kunden ha 50 trykk før lunch så klarer du lett og levere dette. TTC egner seg også veldig bra til foto og gjengir hudfarge og detaljer veldig bra. Veldig mange begynner med TTC for deretter å bevege seg inn på mer avanserte transferteknikker etterhvert. En ting mange ikke tenker på er at TTC er midt i blinken til musematter. De fleste datamus nå til dags er optiske og fungerer bedre med en glatt overflate siden du ikke trenger friksjon til rullehjulet. Med TTC så kan du lage en musematte på 10 sekunder og det er et produkt som er lett og omsette i store antall.

Lys tskjorte trykket med TTC Transferpapir http://www.themagictouch.no

Hva kan jeg trykke med TTC transferpapir?

 • Hvite eller lyse T-skjorter
 • Tekstiler
 • Laken
 • Putevar
 • Musematter
 • Puslespill
 • Striesekker
 • Luer
 • Caps
 • Vimpler
 • Bannere
 • Forkle
 • Lommetørkle

Se eksempler på t-skjorter med TTC transferpapir 

Se i nettbutikk

 

Bestill I Nettbutikk

kr 1 400 ekskl mva
kr 890 ekskl mva
kr 1 600kr 3 200 ekskl mva

Tilbehør Transfer

TheMagicTouch T.SEAL 10 Ark

kr 890kr 2 580 ekskl mva
kr 1 100 ekskl mva
kr 1 100 ekskl mva
kr 1 400kr 2 400 ekskl mva
kr 1 300kr 2 500 ekskl mva
kr 1 400kr 2 200 ekskl mva
kr 1 100kr 2 100 ekskl mva
kr 1 200kr 1 900 ekskl mva
kr 1 500kr 2 900 ekskl mva

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Jomfrulandsveien 2, 3530 Røyse

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding