fbpx

Vask av transfertrykk på tekstiler

transferpapir vask

Vask av tøy trykket med transfertrykk

WOW transferpapir vask http://www.themagictouch.noBehandler man trykte tekstiler med vanlig omhu som vaskeanvisningen tilsier har du dine unike trykk som garantert og lenge, ja dersom det er målet med det trykte produktet da. Trykket vil heller ikke tåle tørketrommel. Dette er viktig informasjon som må nå frem til forbruker av trykket. Om denne informasjonen ikke når frem til sluttbruker vil antagelser og feil gjøres. Opplevelsen og konklusjonene om at trykket ikke holder er et faktum basert på feil bruk og vask. Dersom dette overholdes vil også trykket vare lenger og langt utover t skjortens egenverdi og popularitet.

Første feilen man gjør i vask er ikke å vrenge plagget, trykket vil da forringes. Andre feil som gjøres med det trykte produktet er å hive vasken galant inn i tørketrommel som holder en meget høy temperatur og tørketromle trykket, det går ikke. Trykket vil forringes. Av en eller annen årsak opplever vi en enorm forventning til hva trykket skal tåle av vask, forventninger langt over hva tøyet i seg selv tåler. Vår erfaring er at de fleste som trykker på tøy legger mindre krav og kvalitet i tøyet, men har enorme høye forventninger til trykket som settes på. Det som til syvende og sist også er med på å forringe trykket er tøyet som krymper, loer og forringes i vask. Ved å transfer trykke på tekniske stabile tekstiler erfarer vi lenger og mer stabil levetid på trykket da tøyet ikke endrer karakter i vask.

Vaskeanvisningen er til for å følges. Vasker du klærne på 30 grader sparer du både miljøet og i en del tilfeller klærne og trykket. Dette er hva ekspertene sier. Med forbrukerrådets test i bakhode om at vaskemiddelet også er med på å gi det optimale resultatet kan det være lurt å vurdere hvilke vaskemiddel som kommer best ut i test. Alt i alt kommer OMO Color best ut i deres test. Det er særlig evnen til å fjerne flekker av såkalte enzymflekker, som gir de ekstra poengene som skal til for å vinne. I tillegg kan strømforbruket reduseres med opptil 40 prosent dersom du vasker klærne på riktig måte. Og såpeprodusentene reklamerer med miljøbesparelse.

OBM transferpapir http://www.themagictouch.noDet er også interessant å lese at Lilleborgs ekspert på vask og tekstil bekrefte at vi absolutt sliter med å forstå vaskesymbolene. Blant henvendelsene fra klesvaskene nordmenn, er det enkelte symboler det er mer tvil om enn andre.

Vi i The Magic Touch er først og fremst opptatt av at vaskesymbolene blir lest, tatt på alvor og fulgt. Da vil resultatet bli som forventet og alle parter er fornøyde. Vi lover ikke mer enn vi holder forutsatt at instrukser om vask blir fulgt. Vi har til gode å kjenne til fargede tekstiler eller trykte produkter i regnbuens farger som liker vask eller tørk på over 60 grader, ei heller gjør våre trykk det.

Lykke til med vasken og deres nye trykk fra The Magic Touch

Det er små variasjoner i vaskeanvisningen på de forskjellige transferpapir til tekstiler. Klikk på Vask i menyen vår for å komme til siden med vaske anvisningene.

Relaterte artikler

Din side hadde en liten artikkel om vår forhold til vaskesymboler. Du han lese artikkelen på Din Side

Artikkel på Tv2 om vask på 30 grader. Les here artikkelen på Tv2.no

Litt artig til slutt 

Din side har en vaskelapp quiz. Klikk her for å ta quizen

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

Vizuell AS
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Del denne siden på

   

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.