fbpx

Myten om Transferpapir

Profesjonelt Transferpapir

trykke på klær http://www.themagictouch.noTransferpapir produktene fra The Magic Touch er profesjonelt produsert i Tyskland. Transferpapirene blir deretter distribuert til alle TMT avdelingene verden rundt. Transferpapir er stadig i utvikling og The Magic Touch jobber kontinuerlig med å utvikle nye typer transferpapir samtidig forbedre de eksisterende versjonene transferpapir. Transferpapir har de siste årene tatt steget opp som en av de mest stabile og mest brukte trykketeknikkene på verdensbasis. Transferpapir har utviklet seg kraftig de siste årene og det går ikke an å sammenligne med hobbypapir, man tidligere kunne skrive ut hjemme og trykke på med strykejern. Oppfatningen av at transferpapir er en tykk lapp som hverken er pen eller komfortabel å ha på er gammeldags og kan sies å være en ren en myte. Som alle andre produkter så er det viktig å skille mellom produkter ment for privatpersoner til hobbybruk og produkter ment for profesjonelt bruk . The Magic Touch leverer profesjonelt transferpapir til produksjon av en rekke produkter. Våre transferpapir er toner basert og ment for laserprintere. Blekkskrivere kan ikke brukes med transferpapir da blekket ikke vil feste seg til transferpapiret som er laget til å ta imot toner fra en transferprinter.

Hva tåler ett produkt trykket med transferpapir?

Ett transfertrykk sitter veldig godt, du må ødelegge produktet før du får av trykket. Når det kommer til vask så er transferpapirene fra The Magic Touch grundig testet internasjonalt og utviklet i over 20 år. Grunnprinsipper når det kommer til vasking er som alt annet, følg vakeinstruksjonene. Hvis dere er flinke til å informere kundene deres om dette blir det aldri noen problemer. Transferpapir detter ikke av plagget eller produktet det er trykket på. Hvis dette skjer så er det noe som har gått galt i produksjonen, eller det er blitt påført med feil teknikk. Ring oss hvis dere lurer på hvilken teknikk dere skal bruke. Transferpapir løser seg gradvis opp i vask, men oftest så er plagget vasket istykker før trykket blir påvirket.

Hva kan transferpapir brukes til?

Transferpapir har den unike egenskapen at den kan brukes til omtrent alt. Det finnes veldig få begrensninger på hva du kan trykke på. Det viktigste er å velge riktig type transferpapir til riktig produkt. Nedenfor så skal vi gå igjennom hovedgruppene av transferpapir og hva det brukes til. De fleste transfertypene kommer i forskjellige utgaver og formater. Fortell oss hva du skal trykke på og vi hjelper deg med å velge riktig type. Vi lagerfører de mest populære formatene her i Norge. Er dere på utkikk etter spesialformater så kan dette spesialbestilles. Her er en kort oversikt over våre transferpapir.

Fordelene med Transferpapir

Det er en del fordeler med transfertrykk i forhold til andre teknikker, Noe av det viktigste er detaljnivå man får med transfertrykk. Toneren blir trykket rett på transferpapiret og det er ingen forskjell på om det er millioner av farger eller om det er ensfarget. Transfertrykk er veldig raskt og sette opp. Last opp filen og trykk print. Det er ikke en lang og komplisert prosess å sette opp det er stort sett bare å skrive ut. Er filen fra kunden veldig dårlig så har du de samme utfordringene her som med alle andre trykk. Det er ikke noe søl eller vedlikehold. En transferprinter kan stå i uker uten å bli brukt. Slå på printeren og du er igang igjen. Ikke noe blekk som tetter seg eller noe som jevnlig må brukes for ikke å gå i stykker.

Her kan du lese mer om transferpapir

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

The Magic Touch AS
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Del denne siden på

   

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.