fbpx

Bestill Ferdig Sublimerte Bilder På HD Plater MED PRAKTISK OPPHENG

ChromaLuxe

Bestill Ferdig Sublimerte Bilder På HD Plater Med Praktisk Oppheng

 

• Formater opp til 508x762mm (se utvalg i nettbutikk)
• Fantastiske kontraster og fargegjengivelser
• Høyoppløselige bilder
• Klar eller matt overflate
• Avstandsklosser med praktisk oppheng

HD plater fra ChromaLuxe tar vare på øyeblikket.
En bedre gjengivelse av fotografiske motiv finnes ikke. Ved å sublimere på HD plater får man kontraster, dybde og farger ingen annen trykke teknikk kan klare å gjengi. Dette er den mest spektakulære måten å gjengi høyoppløselige bilder på. Ved å sublimere fotografiske bilder over på aluminiumsplater brukes et spesial blekk som omdannes til en gass i kombinasjon med en polyester film som ligger på toppen av platen. Teknikken klarer å gjengi detaljer på 1200×1200 Dpi.
Bildene passer inn i et hvert miljø. Bildene passer like godt til hjemmet som på kontoret, på konferanserommet, i butikken, på skolen eller i cafeen. Bildene er det effektfulle elementet for miljøet.
HD platene er også perfekt til markedsføringsverktøy, produktbilder, logoer, skilt mm. Der man skal dekorere en vegg er HD platene å velge pga. sin fabelaktige gjengivelse av farger og motiv.
Ved å sublimere/trykke på polyester belegget får man et enestående trykk. Trykket går ned i polyester belegget og er beskyttet. Platene leveres med avstandsstykker til vegg som også fungerer som oppheng.
Bestill ferdig bilder fra oss i dag. HD platene leveres i en rekke formater (størrelser) Se våre priser på ferdige sublimerte plater og utvalg i nettbutikken. Send oss deres filer for trykk og vi leverer ferdige bilder til dere på dør. Enklere blir det ikke å dekorere interiøret.

Bestill i nettbutikk

https://themagictouch.no/butikk/chromaluxe-hd-foto-plate-med-trykk/

Eksempler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.