fbpx

Dekorativ.no

Dekoratv.no

Vi har nå gleden av å trykke på produkter for dere. Se vår nye nettside på dekorativ.no og la deg inspirere. Med lang erfaring i markedet og unike trykkemetoder tilbyr vi nå trykk på ulike produkter egnet for en rekke sammenhenger.

Kopper
Saueskinn
Tatovering

Vi arbeider tett med våre kunder og bestreber høy servicegrad i form av punktlighet og raske leveringsrutiner. Kontakt oss gjerne med deres forespørsel så finner vi sammen frem til det riktige produktet for nettopp deres arrangement. Hjemmesiden vil ikke inneholde alt vi kan trykke på så send oss gjerne en henvendelse på om det er annet dere ønsker tilbud på.

Vår populære emaljekopp er bare en av mange kopper vi trykker på. Dere kan like enkelt få tekst og logo på koppene som fullfarge foto. Vi tillater alle farger i trykk. Samme trykkmetode brukes til skilt og bilder for vegg. Resultatet er fantastisk.

Vi leverer også midlertidige tatoveringer til film og arrangementer. Tatoveringene har også vist seg og være en populær gaveartikkel til barn. Se også våre vanndecal som enkelt kan settes på blanke overflater som lys, fliser, vegg, glass mm. Utover dette er vi behjelpelig med klistremerker.

Dekaler
Bilder
Notatbok

Vårt siste innslag på siden er helt fantastiske saueskinn hvor vi trykker på skinnets ru side. Hva er ikke hyggeligere enn å få et personlig skinn i gave, og med en personlig hilsen. Skinnet kan trykkes med tekst, element, symboler, logoer og navn. Passer like godt til hytta som en gaveartikkel fra firmaet. Overflaten på trykket er i stoff materialet.

Kontakt oss på mail@vizuell.no eller ring oss 32 16 16 20.

Besøk Dekorativ.no for mer info

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.