fbpx

Duraluxe UV plater med og uten trykk

Duraluxe UV

Enestående sublimering i HD med spesielle egenskaper: Unikt pulverbelegg på sublimeringsplater av aluminium. Med UV motstand og Anti-graffiti egenskaper er det innovative resultatet fullfarge løsningen til utendørs skilting i en klasse for seg.

Tradisjonelt, har fullfarge-bildeoverføring på metallplater med sublimering ikke vist seg akseptabel for utendørs bruk på grunn av effektene av UV, graffiti og generell forvitring.
TheMagicTouch i samarbeid med produsent, Decoral Inc., globale ledere i pulverlakk teknologi de siste 30 årene, presenterer for første gang Duraluxe™ som er en ny «dobbel» belegg prosess for aluminiumplater til sublimering. De blanke panelene sublimeres i fullfarge med egnet profesjonell varmepresse. Det ferdige produktet leveres med en sertifisert minimum 5 års garanti for bruk utendørs.
Sublimerte HD aluminiumsplater har vist seg svært populær for bruk innendørs og er vanligvis produsert ved hjelp av ulike teknologier med flytende belegg. Men markedet for utendørs bruk krever sertifisert UV beskyttelse som ikke har vært mulig tidligere.

Etter omfattende forskning og utvikling hos Decoral’s Lab anlegget i Florida, USA, kombinert med sertifisert, akselerert vær testing til ISO 11664-4 standard, har Duraluxe™ sikret en enestående posisjon med en ekte 5-års utendørs minimum garanti. Panelene har også fremragende Anti-graffiti kvaliteter mot blekk og sjøsprøyt. Den unike og patenterte «doble» pulverbelegg prosessen muliggjør også at panelene kan skjæres og formes enkelt uten avskallinger av belegg, uten skarpe kanter..

Sublimeringstrykk er det optimale trykket til HD plater fra ChromaLuxe og Duraluxe

Vi er stolt leverandør av ChromaLuxe og Duraluxe HD plater. Platene i kombinasjon med sublimeringsprinter og varmepresse vil åpne opp en rekke muligheter for dere til å trykke på plater. Mangfoldet for bruk av HD platene er stort og formålet kan være:

 

 • Informasjons skilt
 • Dørskilt
 • Interiør design
 • Foto
 • Oppslagsverk
 • Rømningsvei
 • Kart
 • Merking
 • Instruksjoner
 • Logo
 • Menyer
  Mm
Duraluxe Oversikt

HD platene er produsert med ulik finish. Her er det mange valg avhengig av smak og formål med platen. Dere har valg på matt og Gloss overflate på bildet. I tillegg er det også kommet struktur overflate og krakelering. Så langt finner dere et utvalg HD plater på vår hjemmeside.

Med sublimeringstrykk får dere enestående trykk-kvalitet. Ingen annen trykketeknikk kan måles med sublimering i kombinasjon med blekk teknologien fra SAWGRASS. Trykke teknikken tillater detaljer og høyoppløselige bilder tatt med kamera. Ved overføring på platen skaper man dybde, kontraster og en billedgjengivelse som er enestående i karaktertrekk.

I tillegg vil HD platene være perfekt til skilting, logoer, menyer og informasjon. Vi har to typer plater avhengig om platene skal stå ute eller være inne. Duraluxe er produsert til formål utvendig bruk. ChromaLuxe er enestående plater til innvendig bruk og gir miljøet et løft. Våre leverandører garanterer lang levetid på trykket og kvaliteten. Til våre HD plater får dere ulike oppheng for enkel montering og avstand til vegg om ønskelig.

Bestill Duraluxe UV Plater du selv kan sublimere på i nettbutikken

790kr
kr 7 900 ekskl mva
675kr
kr 6 750 ekskl mva

Bestill Duraluxe UV PLATER med ditt Trykk i nettbutikken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.