fbpx

Hva er NRP Papir?

NRP Brukes til ettertrykk av T. ONE, OBM, WoW

Vi poengterer viktigheten av å bruke NRP New Release Paper for ettertrykk av klisje på tekstiler med vårt nye og brukervennlige papir T. ONE som er transfer papir til hvite og lyse kulørte tekstiler.

T. ONE transfer papir er perfekt da det bærer fullfarge og hvit toner i motivet uten å legge igjen film rundt motivet. T. ONE er kun et stegs papir, noe som gjør dette papiret til en lek å jobbe med.

For at motivet trykket med T. ONE, OBM og WOW skal være vaske-ekte må man forsegle det med et ettertrykk. Dette er viktig. Ved å bruke NRP NEW RELEASE PAPER som bruksanvisningen i T. ONE viser til vil man få motivet godt ned i tekstilen og følgelig et perfekt resultat som tåler vask på vrangen i 40 grader. I bruksanvisningen til T. ONE vises det til T. SEAL som er det samme som NRP papir.

Det er anbefalt fra leverandør å bruke NRP til både T. ONE, OBM og WOW trykk. Vi følger disse anbefalingene og ser at dette er å foretrekke.

NRP papir leveres sammen med WOW PAD og i matte pakken, eller dere kan bestille fra oss i A4 10 stk i pakken Kr 490,- eks mva og frakt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.