fbpx

NOTATBOKEN.NO

Med to selskap «in house» åpner det seg mange muligheter. Det har vært en suksess å lansere notatboken.no. Her kan man enkelt kan gå inn å bestille notatbøker til ansatte og samarbeidspartnere. Vi trykker logo og navn på notatbøkene om det er ønskelig. Dersom dere kun ønsker notatbøker i alle regnbuens farger kan dere også bestille notatbøker uten logo eller navn på utsiden.
Vi leverer A4, A5 og A6 format notatbøker i mange fine farger. Vi trykker enkelt deres logo i fullfarger print. Vi kan også trykke logo og tekst på notatboken med sølv og gull folie. Resultatet er personlig og effektfullt.
Notatbøkene har linjert innhold med ca. 80 ark. Vi ser at produktet har vært mye bestilt til arrangement, kurs, seminarer, samlinger og events med stor suksess. Dette er den perfekte, praktiske og personlige gaven å gi fra seg i en slik sammenheng. Mottager vil bli beæret over å få en slik spesiell og helt unik gave med sitt personlige navn trykket på bokens forside. Dette er markedsføring med den ekstra personlige «touchen» man ofte er ute etter som leverandør av en tjeneste.
Kontakt oss for ytterligere informasjon over de muligheter som finnes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.