fbpx

Nyhet! Pakketilbud på Transferprinter med hvit toner

Pakketilbud på Transferprinter med hvit toner

Pakketilbud på Transferprinter med varmepresse.

Vi oppfordrer alle våre kunder som bestiller OKI TMT A4 Pro 7411 og OKI Pro 8432WT A3 fullfarge hvittoner- printer til å bestille Varmepresse med WOW stempel fra TheMagicTouch.
Slik kan vi garantere produktene under de rette forutsetninger, og gi god support og veiledning. Varmepressen er av stor betydning for at man lykkes med transfertrykk produksjon og får et optimalt resultatet.

Vår erfaring er at fullfarge transfer trykk i langt større grad enn folie trykk og andre trykkemetoder fordrer varmepresser med jevnt temperatur og høyt, stabilt trykk. Transfer trykk er et mye tynnere trykk enn vanlig folie som effektueres av varme og lim.
Nå gir vi Kr 6000,- i avslag på alle våre varmepresser ved bestilling lagt inn sammen med en OKI hvittoner printer.

VarmepresserSe hele utvalget

kr 67 450 ekskl mva
kr 45 000 ekskl mva
kr 19 900 ekskl mva

Vær obs på at dere bør ha minst en varmepresse med WOW stempel i produksjon av fullfarge transfer trykk på en Oki hvittoner printer.

Transferprintere

kr 69 000 ekskl mva
OKI Pro 8432WT Transferprinter med hvit toner
LAST NED PDF

HVIT TONER UTGJØR FORSKJELLEN

TMT / OKI-løsningen er ganske enkelt det beste innledende alternativet for digital bildeoverføring. Skriverne er raske, gir enestående bildekvalitet og er rimelige. Oki benytter den nyeste teknologien av hvit toner og mengden av applikasjoner fortsetter å vokse og inkluderer bl. a.100 % bomull, denim, nylon, polyester, metall og skinn med mer, uansett farge.

TheMagicTouch gjør det mulig for mangfoldet å komme inn i markedet for småopplag og personalisering uten større økonomisk risiko eller kapitalinvestering.

Transferpapir

Trykk på alle type overflater og bakgrunnsfarger med Transferpapir fra TheMagicTouch.

PROGRAMVARE

Skriverene leveres med vår skreddersydde «SpaceControl» -programvare for å håndtere og bistå med fargestyring og papirvalg

SUPPORT

12 mnd fri support er inkludert (fordrer obligatorisk installasjon og opplæring). Alle TMT / OKI-skrivere leveres med en standard 3 års garanti.

RING OG AVTAL DEMONSTRASJON IDAG

Vizuell AS

Sundvollen Næringspark
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema

Kontaktskjema

    Navn (*)

    E-post (*)

    Telefon (*)

    Emne

    Melding