fbpx

OKI Pro 6410 Neon Nå på Lager!

Oki Pro 6410 NEON

OKI Pro 6410 med Neon Toner Printer

Oki Pro 6410 NEONLa designet ditt skinne! OKI Pro 6410 NEON Toner kombinerer Neon Blå, Neon gul og neon rosa med fluorescerende eller hvit standard svart toner (swap alternativ). Disse fluorescerende hvit og sort toner er enkle og svært raske til å bytte dette gjør at du kan skrive ut på både lyse og mørke papir , tekstiler og materialer! OKI Pro6410 utskriftsformater fra A6 /  A4XL , inkludert bannere på opptil 1,2 meter og er egnet for alle typer medier fra gramvekteropp til 250 gram . Møt den første fargeskriver i markedet som klarer både NEON og Full Fargeutskrift i ett! , inkludert 3 års garanti fra Oki En perfekt kombinasjon; OKI Pro 6410 er testet og fungerer perfekt med hele vårt sortiment av transferpapir. SpaceControl NEON Programvare følger også med printeren ved kjøp her hos TheMagicTouch.

Rask, allsidig og rimelig

Den banebrytende Neon Toner teknologien med utskiftbare svart eller hvitt toner gjør det mulig å lage vakre design med pålitelig kompakt HD- teknologi . Med en utskriftshastighet på 34 sider i minuttet gir Oki Pro6410 Neon med letthet en super- rask avkastning på investeringen . Oki Pro6410 Neon tilbyr bedrifter rimelig tilgang til et stort antall nye muligheter som før har vært forbeholdt nisjer. Oki Pro 6410 Neon gir utskrift med høy kvalitet , til point-of- sale bannere, tekstil og annen produkt dekorasjon. Produktene kan produseres raskt og er allsidig til bruk i ulike sektorer som, reklame, mote, produksjon,  bilindustrien og lignende. Skriv ut transferpapir fra TheMagicTouch på Oki Pro 6410 Neon og trykk på tekstiler, keramikk , tre, metall , sign boards, vindu klistremerker og mye merOki Pro 6410 NEON

Oki Pro 6410 Neon gjør utskrifte prangende og iøynefallende med fluorescerende design. Med våre Transferpapir og Programvare blir mulighetene uendelige! Vi har en stor bredde i vårt sortiment og med våre Transferpapir kan trykke på nesten alle produkter uavhengig av farge, type og overflate. Dette har TheMagicTouch utviklet i samarbeid med OKI for å utfordre begrensningene trykkebransjen har hatt med standard CMYK-farger. Det er mange forskjellige bruksområder og unike muligheter med OKI 6410 Neon. Det er også mulig å skape fluorescerende effekter på både lyse og mørke bakgrunner. Som et ekstra alternativ, kan brukeren bruke den hvite neon toneren som ett «vannmerke» som kun synes under ultrafiolett blått lys. Printeren tilbyr ett enestående, allsidighet og livlig fargespekter. Printeren skriver 34 sider i farger og 36 sider per minutt i svart så vi kan konkludere med at Pro 6410 utmerket utskriftshastigheter. Det tar bare 9 sekunder til skriveren er varmet opp og og jo flere transferpapir du skriver ut, jo raskere er utskrifts hastigheten. OKI pro 6410  sammen med transferpapir fra TheMagicTouch vil hjelpe deg å overvinne de tøffeste tidsfrister. I dagens tid da kostnadsreduksjon er sentralt, gir OKI C6410 en hjelpende hånd da den kun bruker 1,2 watt i dvalemodus. Den håndterer også tosidig utskrift.

NEON er hot!

Oki Pro 6410 NEONOKI Pro 6410 Neon hjelper deg å utvide virksomheten og skape tilgang til nye, lukrative inntekter ved å tilby NEON som alternativ. Dette er den første fargeskriver fra OKI tilbyr et SWAP funksjon for første gang, en funksjon du vil møte mye i årene som kommer. Lag blendende fluorescerende effekter på enten mørke eller lyse bakgrunner og tilbyr unike vakre effekter med neonfarger for å fange oppmerksomheten til potensielle kunder.

De innovative neonfarger skaper den ultimate wow faktor når det er brakt til liv under UV  lys. Selv med 3D-briller kan du se fluorescerende neon fargebilder. Produkter som bannere, billetter, reklamemateriell, T-skjorter og klær dekorasjon elementer. Kombiner alle disse overlegne egenskaper med glimrende grafikk kvalitet med banebrytende digital HD-teknologi. Med ankomsten av OKI NEON Pro 6410 er veien til NEON frager i lite opplag et faktum NEON. Etterspørselen etter NEON stammer fra sportsbransjen, og denne trenden fortsetter å spre seg til andre segmenter. Det er ikke bare tekstiler som drar nytte av NEON toner du kan med Transferpapir fra TheMagicTouch trykke neon på alle mulige overflater!

Kompakt og pålitelig

For å trykke på hvite T-skjorter eller overflater, trenger du ikke hvit toner , derfor er SWAP alternativet en ideel løsning for å få flotte sorte nyanser. Hvis sort fargen skal bygges av fargene hvit neon , neon cyan , magenta neon og neon gul får du aldri 100 % svart utskrift. Derfor er det unike SWAP alternativet en stor fordel. Du får en perfekt print og tonerspareneon ! Den svarte toner er selvfølgelig valgfritt. For å trykke på sorte T- skjorter trenger du bare den hvite toneren. Den nye Oki fargeskriver Pro 6410 oppfyller alle krav for å skrive ekte neonfarger , spesielt i kombinasjon med vår egen utviklede NEON versjonen av SpaceControl software utviklet utelukkende av TheMagicTouch.

Blå, rosa, gult og hvitt

OKI NEON Pro 6410 er den første fargeskriveren på markedet , med unike utskiftbare patroner!  Denne funksjonen kalles SWAP. Den første fargeskriver i markedet som tilbyr dette alternativet kan OKI setter en ny trend. I kombinasjon med vår programvare NEON , kan du angi hvilke toner i skriveren og programvaren justerer innstillingene riktig for deg, uten å måtte ta hensyn til hvor som helst . Men utveksling av toner er nytt, og satt sammen et stykke kake , fordi trommelen og toner. Disse utskiftbar funksjonen sørger for at du alltid kan skape et godt sluttresultat .

SpaceControl NEON

SpaceControl NEON programvare, er utviklet eksklusivt av TheMagicTouch for OKI Pro 6410.  SpaceControl gir deg den ønskede neon effekten og har ekstra postorization funksjoner for å administrere mengden toner. Våre kunder med OKIC711WT og OKI Pro 7411WT, arbeider allerede med denne programvaren som er kjent for sin enkelhet og allsidighet. Neon versjonen av SpaceControl følger med ved kjøp av en OKI Pro 6410 hos TheMagicTouch . En omfattende demonstrasjon av programvaren blir levert på stedet av våre Teknikere. Selvfølgelig er alle transferpapir grundig testet og godkjent med OKI Pro 6410.

Oki Pro 6410 NEON

Oki Pro 6410 NEON

Oki Pro 6410 NEON

Bestilli i nettbutikk

Se Video

OKI fargeskriver Pro 6410 er egnet for:

 • TTC Transferpapir
 • T.One Transferpapir
 • OBM Transferpapir
 • WoW Transferpapir
 • CPM Transferpapir
 • DCT Transferpapir
 • ORD Transferpapir
 • RST Transferpapir
 • Tattoo Transferpapir

Spesifikasjoner

pdf-icon

 

 

 

 

Introduksjons PDF

pdf-icon

 

 

 

 

 

Kontaktskjema

Ønsker du å?

– Avtale Demo
– Avtale Installasjon
– Avtale Opplæring
– Support
– Spørsmål
– Bestille varer
– Motta vareprøve

Ta kontakt idag!

The Magic Touch AS
Åsaveien 89b
3531 Krokkleiva

Telefon 32 16 16 20

Du kan også sende oss en melding i kontaktskjema ->>

Følg oss på

 

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Emne

  Melding

  Del denne siden på

   

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.