fbpx

Stort utvalg med effekt folier på lager

Dere finner et stort utvalg med kule effektfolier i glitter, metall, reflex, stoff og puff i vårt tekstilfolie sortiment. Alle foliene påføres med en varmepresse. Her kutter dere ut kreative design i deres foliekutter for påføring på alle typer stoffer og tekstiler. Foliene passer like godt til klær som interiør. Effekten er enestående og gir produktene det helt spesielle uttrykket. Effekter er perfekt til arrangementer, høytider og for å skape den helt unike oppmerksomheten. Vær kreativ og skap deres enestående design med effektfolier.

Klikk her for full oversikt over effektfolier

BRUKERVENNLIG FOLIEKUTT OPPSTARTSPAKKE

Vi har satt sammen er brukervennlig og smart foliekutt oppstartspakke for enkelt å komme i gang med foliekutter. Graphtec foliekutter er en kvalitetsmaskin som kutter ut detaljerte merker til påføring både på tekstiler, men også harde overflater som skilt, vindu og bil mm. Man velger egnet folie avhengig av hva man skal trykke på. For overføring på tekstiler behøver dere en varmepresse. I pakken medfølger brukervennlig manuell TMT POWER PRO varmepresse som er meget godt egnet til folietrykk. I pakken medfølger folieruller både egnet til tekstiltrykk og harde overflater. Det inngår selvsagt programvare til maskinen, og vi tilbyr opplæring og supportavtale ved behov. Se betingelsene her: https://themagictouch.no/teknisk-support/

Dette er pakken for de kreative. Merkene har meget høy holdbarhet og trykket tåler både vaskemaskin og tørketrommel. Merkene er meget godt egnet til: sport, arbeidstøy, design og interiør. Dere skjærer ut merkene, renplukker motivet og påfører merkene på noen sekunder. Maskinen er enkel og grei for alle å lære seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.