fbpx

TRANSFERPRESSE

For å lage transfer merker med TMT OKI SC8 White A3 LED printer og OKI pro 7411WT er Transferpressen det essensielle verktøyet og av stor betydning for optimal kvalitet og ikke unødvendig mye frustrasjon og gjentagende feil i produksjonen.  For å produsere transfermerker fra TheMagicTouch krever produksjonen en transferpresse som er pålitelig og stabil. For å utnytte hele sortimentet av transfer papirer må man ha en transferpresse som er egnet til dette formålet.

De fleste kundene som kommer til oss og ønsker å bestille TMT OKI SC8 White A3 LED printer eller OKI7411Wt har en transferpresse fra før som fungerer helt utmerket. Det er nok helt riktig at den fungerer utmerket på det pressen er kjøpt til, og ment til å trykke på.  Når dere så kjøper TMT OKI SC8 White A3 LED printer eller OKI7411Wt for å lage transferer merker i fullfarge motiver fordrer dette en transferpresse som egnet til dette formålet.

Vi har lang erfaring med transferpresser. Følgelig anbefaler vi de transferpressene som gir det optimale trykket og den arbeidsflyten man er ute etter uansett hva dere skal trykke av merker. Transferpressene fra TheMagicTouch er stabile varmepresser som vi har lang erfaring med og som vi kan anbefale på det varmeste.  

TMT Major transferpresse er en arbeidshest og har lenge vært ansett som den mest pålitelige og holdbare varmepressen på markedet. TMT Major er luft dreven og hindrer derfor operatør trøtthet og øker produksjonshastigheten. TMT Major brukes globalt, av verdens beste klær og merkevareprodusenter.

TMT transferpressene blir ofte valgt for raske varmegjenvinninger, nøyaktige temperaturer, jevne trykk og evne til å oppnå konsistente resultater under konstant bruk.

Les mer om våre bestselgere her:

kr 62 000 ekskl mva
kr 42 500 ekskl mva
kr 19 900 ekskl mva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.